Gek

Wachttoren

14.09.2012 . 17.55

Wolven stalken Duitse soldaat

Drie jonge wolven hebben een Duitse soldaat de stuipen op het lijf gejaagd. Ze volgden hem en wat de man ook deed, ze bleven hem stalken tot hij er bijna gek van werd.

De soldaat was bij Munster bezig aan een nachtpatrouille toen de beesten hem in de gaten kregen. Ze begonnen hem te volgen tot groot ongenoegen van de zandhaas. Die had wel een wapen bij zich, maar geen munitie. De wolven maakten er een heel spel van. Ging de soldaat harder lopen, dan deden zij dat ook.

De man klom in een wachttoren, maar de drie bleven wolven keurig op hem wachten. Toen de soldaat na een poosje bibberen al zijn moed had verzameld en naar beneden klauterde, kwamen de wolven op hem af, maar door naar ze te schoppen, hielden de beesten wel iets meer afstand.

Toen de soldaat met knikkende knieën zijn patrouille vervolgde, kwamen de wolven weer achter hem aan. Volgens Die Welt hadden de beesten het na een tijdje wel gehad met de soldaat. Tot grote opluchting van de bangerik verdwenen ze.

Het is de tweede keer dat de wolven van zich laten horen. Een tijdje terug joegen ze een naaktrecreant de stuipen op het lijf, weet The Local.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app