Gekke Rus

Drie jaar samen

15.09.2012 . 11.26

15 en al twee kids met vrouw van 38

Echte liefde gaat blijkbaar door alle leeftijdsbarrières. De 15-jarige Andrey uit Rusland is bijna drie jaar gelukkig met zijn 38-jarige vriendin. Zo gelukkig dat de tortelduifjes al twee kinderen hebben. De autoriteiten overwegen een rechtzaak.

De relatie van de toyboy en zijn vriendin Marina begon toen Andrey nog maar een 13 jaar was. De twee kwamen voor het eerst met elkaar in contact via de telefoon “Ik vond Andrey's stem heel mooi en we besloten op een eerste date te gaan. Vanaf dat moment bleek dat we voor elkaar gemaakt waren”, vertelt Marina.

Negen maanden later baarde de cougar al haar eerste kind met Andrey. Weer een paar maanden later werd ze opnieuw zwanger, van een tweeling dit keer, maar een van de baby's overleed vlak na de geboorte. Daardoor werden de autoriteiten gealarmeerd, die nu uitzoeken of ze wat tegen de pedofiel kunnen beginnen.

Wij weten niet zo goed wat we moeten vinden van het stel en zelfs de gekke Russen zijn verdeeld over de relatie. Een aantal mooie reacties op Lifenews zetten misschien nog tot denken aan:

- “Waarom is het pedofilie als een volwassen man seks heeft met een minderjarige, en als een vrouw dit doet is het opeens... liefde?”

- “Verschrikkelijk! verschrikkelijk!!!”

- “Ik denk dat Marina een heks is en Andrey heeft betoverd ;-) Of het je nou leuk vindt of niet, de twee zijn gelukkig. Waarom zou je een gezin dan verwoesten?”

Oh, en geloof je er geen bal van? De tortelduifjes stellen zichzelf even voor op de camera:

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app