iphone 5

Waar zijn de fans?

17.09.2012 . 10.57

Nu al rijen voor Apple Store

Vrijdag gaat de iPhone 5 pas in de verkoop, maar er staan nu al rijen voor de Apple Store in New York. Gehuld in slaapzakken en dikke truien liggen mensen voor de deur te wachten tot ze het nieuwe speeltje in hun handen mogen houden.

Echte fans hoeven helemaal niet in de rij te liggen voor een nieuwe iPhone, je kan hem namelijk ook gewoon via internet bestellen. Volgens CNET zijn de eerste vijf mensen in de rij dan ook helemaal geen fans. Vooraan staan de professionele wachters die allemaal aandacht willen voor hun eigen app of software.

Zodra er een journalist met een camera in de buurt komt, weten ze niet hoe snel ze hun verkooppraatje moeten doen. Hazem Sayed bijvoorbeeld probeert aandacht te krijgen voor zijn eigen app, Vibe. Hij staat vaak in de rij om op deze manier de aandacht op zijn product te vestigen. Google zijn naam en je komt erachter dat hij net zo beroemd is voor het ontwikkelen van Vibe, als voor het in de rij staan bij lanceringen van nieuwe producten. 

Omdat vaak dezelfde mensen in de rij staan, kent iedereen elkaar en is het eigenlijk best gezellig. Pas later deze week zullen de echte iPhone liefhebbers aansluiten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app