27 graden

Tante moet cel in?

20.09.2012 . 07.41

Doorweekt neefje in de kofferbak

Een vrouw uit het Amerikaanse Edina moet misschien wel een jaar de cel in omdat ze haar neefje van elf met 27 graden Celsius in de kofferbak van haar Lexus heeft gestopt. Het ventje was doorweekt van een nat ritje in een pretpark en zou anders de leren stoelen ruïneren.

Ooggetuigen zagen hoe Susan Marie McCarty (38) en een andere vrouw het jochie in de kofferbak hielpen klimmen, schrijft Star Tribune. Agenten gingen achter de auto aan, maar toen ze McCarty te pakken hadden, was haar neefje al thuis afgezet.

Blijkbaar kwam de vrouw er onderweg naar het pretpark achter dat ze geen handdoek bij zich had. Tegen de politie zei het kereltje dat hij niet tegen zijn tante in wilde gaan. Zijn drie jaar oudere zusje en oma vonden het ook wel raar, maar kwamen niet in actie.

McCarty liet weten dat ze speciaal voor de jongen een afsluitkap had weggehaald, zodat hij gewoon kon blijven ademen. Toen haar neefje het nogal warm kreeg, richtte ze een ventilator zijn kant op. Toch heeft ze spijt. "Ik heb de situatie totaal verkeerd ingeschat."

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app