Grap

Sletten en mosterd

20.09.2012 . 07.30

Tampons en pindakaas op huis Texas

Een stel klasgenootjes van een meisje in Texas vonden het niet leuk, dat ze niet voor haar slaapfeestje waren uitgenodigd. Daarom wilden ze het huis waar het meisje woont met wc-papier behangen. Buurvrouw Tara Mauney was ook wel te porren voor deze klassieke grap, maar alleen wc-papier vond ze wat saai.

Onder leiding van de creatieve moeder gingen de 12-jarige kinderen het huis te lijf met onder meer tampons, maandverband en pindakaas. Met mosterd werden de woorden 'sletten' en 'hoerenhuis' op de oprijlaan geschreven. Daar liet de opgeschoten boevenbende ook nog een toiletpot achter.

De kwajongens bewerkten het maandverband met ketchup om het daarna tegen de ramen te plakken. De pindakaas belandde op verschillende plekken aan de muren en er werden twee rauwe kippen in de brievenbus aangetroffen.

De moeder van het meisje, Jodie Rishel, zag haar buurvrouw en de klasgenootjes van haar dochter rond twee uur 's nachts wegrennen. Eerder die avond was Mauney met vijf meisjes en drie jongens in een lokale supermarkt gespot, waar ze 36 pakken toiletpapier kocht en zich met de kinderen liet fotograferen.

Haar buurvrouw kon gek genoeg niet om de actie lachen en haalde de politie erbij. Deze schat de schade in op 6000 dollar. Maune werd gearresteerd en moet volgende week voorkomen, meldt Fox News.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app