Babyhertje

'Was de pijn waard'

21.09.2012 . 12.01

Model gaf voortanden op voor Bambi

Paula Hamilton heeft haar mooie smoeltje opgeofferd voor een stel bambi's. Het voormalig supermodel zag midden op de weg een babyhertje en zijn moeder huppelen. De 52-jarige Britse gooide het stuur om en ramde een lantaarnpaal en een hek. Vervolgens reed ze de plantenkas van haar buurman aan gort. 

Paula heeft geen seconde spijt van haar beslissing."Mijn voortanden zijn weg en ik heb verschrikkelijk veel pijn, maar het was de moeite waard", zegt de vrouw tegen The Sun. "Het maakt me niks uit wat mensen denken en ze mogen me ook best zien zonder mijn tanden. Mijn uiterlijk boeit me niet zo. Het belangrijkste is dat ik geen onschuldig dier heb pijn gedaan."

Volgens de krant moest Paula na haar ongeluk nog wel even blazen en bloed laten prikken, want de politie vermoedde dat ze onder invloed was. Vroeger kon de blondine namelijk niet van de drank en de coke afblijven, in een interview vertelde ze toen: "Ik snoof alleen als ik moe was, maar ik was wel 95 procent van de tijd moe".

Helemaal fris is Hamilton trouwens niet, blijkt uit een aantal andere uitspraken: "Soms weet ik niet of ik links of rechts moet en wat een groen stoplicht nou precies betekent" en "Het is echt een behoorlijk stomme plek voor een kas als je het mij vraagt".

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app