Paar tientjes

Valse verklaring

20.09.2012 . 18.49

Stel verkoopt hond van de buren

Een Amerikaans stel uit Leechburg zag dollartekens toen er twee verdwaalde viervoeters voor de deur stonden. Scott en Roxanne Duff boden een van de honden, een puppy, op internet te koop aan. Gelukkig voor hun baasje liepen de criminelen tegen

 

De 38-jarige Roxanne belde eerst de politie om te vragen wat ze met de honden, een golden retriever en een Rottweiler-puppy, moest doen. Ze kreeg het advies om contact op te nemen met het dierenasiel, maar dat was niet nodig omdat de eigenaar een paar huizen verderop bleek te wonen. De golden retriever werd teruggegeven, maar Roxanne loog dat de puppy was weggerend.

Het baasje vertrouwde haar niet en dat gevoel werd versterkt door een tip aan de politie, van een oplettende voorbijganger die het hondje toch echt in de tuin van de Duffs had gezien. Agenten gingen op bezoek bij de twee en al snel gaven ze toe het hondje voor een paar tientjes online te hebben verkocht aan een vrouw uit Pittsburgh.

Scott en Roxanne zijn aangeklaagd omdat ze verloren eigendom niet hebben teruggebracht naar de rechtmarige eigenaar, meldt Valley News Dispatch. De politie was ook niet echt te spreken over hun valse verklaringen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app