DNA

Schokkend

20.09.2012 . 11.36

Vrouw getrouwd met eigen vader

Valerie Spruill, 60, uit het Amerikaanse Ohio heeft een schokkende ontdekking gedaan. Nadat haar man Percy dood was, kwam ze erachter dat hij niet alleen haar liefhebbende echtgenoot bleek te zijn. Hij was ook haar bloedeigen vader.

Volgens Daily Mail is Valerie opgevoed door haar opa en oma. Haar eigen moeder was een prostituee en haar vader had ze nog nooit gezien. Als haar moeder op bezoek kwam, dacht ze dat het gewoon een vriendin van de familie was.

Percy leerde ze pas kennen toen ze al volwassen was. Ze werden verliefd, trouwden en kregen drie kinderen samen. Percy stierf in 1998.

Valerie wist dat mensen aan het roddelen waren over haar huwelijk met Percy, maar kwam er nooit achter waar het over ging. Een oom vertelde haar uiteindelijk de waarheid, waarop ze besloot een DNA test te doen.

Sinds Valerie de waarheid weet, is ze in therapie om te leren omgaan met wat ze nu weet. De vrouw gelooft dat haar man al die tijd heeft geweten dat hij met zijn eigen dochter was getrouwd. Ze denkt dat hij te bang was om het haar te vertellen.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app