Gekkie

Ik ben Jack Sparrow!

21.09.2012 . 07.55

Dronken vrouw kaapt schip

"Ik ben Jack Sparrow!" schreeuwde Alison Whelon terwijl ze in het Britse Devon een passagiersboot van 13 meter kaapte. Politiefoto's laten zien dat ze inderdaad wel wat weg heeft van Johnny Depps personage uit de piratenfilm Pirates of the Caribbean, met lang, warrig haar en uitgelopen zwarte eyeliner. Owja, ze was dronken.

Alison en een vriend hadden zich twee dagen lang tegoed gedaan aan alcohol en giftige planten, waardoor ze lekker aan het hallucineren waren. Uitgeput besloten ze een tukje te doen op het aangelegde pondje. Eenmaal op de boot raakte Alison in paniek en belde ze een ambulance, omdat ze dacht dat ze een toeval kreeg. Het ambulancepersoneel trof haar echter gierend van de lach aan. De dokters besloten om naast de boot op de politie te wachten.

Dat leek Alison het juiste moment om er met de boot vandoor te gaan. "Ik ben een piraat!", schreeuwde ze, terwijl ze tegen een aantal dure plezierschuitjes botste. Het koste ruim 30 agenten en andere hulpverleners een uur om de dronkenlappen weer aan wal te krijgen. De twee verklaarden dat ze anders tot St Tropez zouden zijn doorgevaren.

Nu moet Alison ruim 3 maanden de bak in, meldt Daily Mail. Eén troost: Jack Sparrow weet altijd wel weer uit de gevangenis te ontsnappen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app