Kopje kleiner

Zaag, bijl en hamer

21.09.2012 . 09.54

Vrouw wil echtgenoot onthoofden

Lekker lang brommen lijkt onvermijdelijk voor Renee Bishop-McKean. De 44-jarige vrouw uit Everett, Washington is gepakt toen ze met een zaag, hakbijl en hamer probeerde haar man een kopje kleiner te maken, letterlijk.

In de rechtszaal beweerde Renee dat niet zij, maar een inbreker degene was die de man des huizes midden in de nacht met grof geschut te lijf ging. De 'mysterieuze' indringer moet dan wel heel klein geweest zijn, omdat het raam en de voordeur op slot zaten en er maar een paar centimeter speling in zit.

Volgens Fox News deed de advocaat van Bishop-McKean deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat het ook goed mogelijk is dat de man zichzelf heeft geprobeerd te onthoofden en daar nu zijn vrouw voor wil laten opdraaien. Uiteindelijk gaf hij toe dat het misschien toch Renee was geweest, maar dat ze het zo nooit bedoeld kon hebben.

In oktober is de uitspraak. Het lijkt erop dat Renee voor 15 jaar achter de tralies verdwijnt. Met haar man gaat het overigens prima, die kwam er met een paar schrammen vanaf.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app