Gevaarlijk

Huftergedrag

21.09.2012 . 20.16

Boze man zet vriendin op autodak

Een man uit het Amerikaanse Duluth heeft zijn vriendin gedwongen om een ritje te maken op het dak van zijn auto. Een ruzie tussen de twee liep volledig uit de hand. Dankzij een groep samenwerkende automobilisten werd een tragedie uiteindelijk voorkomen.

De bestuurders van de andere auto's op de snelweg waar Jonathan Salas (29) reed, konden hun ogen niet geloven. Een van hen maakte een foto als bewijs en meteen daarna belde de man de politie. "Toen zag ik dat ze huilend op de voorruit aan het bonken was. Ze smeekte hem om te stoppen met rijden", vertelt hij aan WSB-TV.

De ooggetuige wist dat hij de vrouw moest helpen en dus zette hij de achtervolging op Salas in. Gelukkig was hij niet de enige. "Een andere automobilist liet aan me zien dat hij foto's maakte. Ik gebaarde naar hem dat ik 911 aan de lijn had." Na een paar kilometer reden er vier auto's om de wagen van het wrede vriendje heen. "We gingen steeds langzamer rijden, zodat hij uiteindelijk niets anders kon doen dan stoppen."

Wonder boven wonder raakte de arme vrouw niet gewond, maar ze was wel in shock. "Het is het meest gestoorde dat ik ooit heb gezien", laat de nobele automobilist weten. Salas hangt een flinke straf boven het hoofd. Het is niet duidelijk hoe hij zijn vriendin op het dak gekregen heeft.

  •  
Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app