Langzaam

Ongeduldig

22.09.2012 . 18.00

Wegpiraat hoekt oud omaatje neer

Een 81-jarige automobiliste heeft in het Engelse Burton upon Trent een pak slaag gekregen van een andere weggebruiker. Hij vond dat ze te langzaam reed. Logisch...

De 30-jarige Usman Yasin moest volgens Daily Mail voor de rechter verschijnen, omdat hij de bejaarde vrouw zo hard had geslagen, dat ze er een dikke lip, bulten op haar voorhoofd en schrammen op haar wang aan overhield.

De gefrustreerde Yasin reed achter de langzaam rijdende Patricia Pearson en kon haar niet inhalen. Toen dat uiteindelijk wel kon, dwong hij haar te stoppen. Ze ging naar hem toe om te vragen wat er aan de hand was. De woedende man schold haar de huid vol en sloeg haar uiteindelijk hard in het gezicht. Een voorbijganger kon voorkomen dat hij de 81-jarige vrouw nog verder in elkaar sloeg.

Achteraf zegt Yasin spijt te hebben. "Ze is even oud als mijn oma", aldus de berouwvolle man. "Als ik even had nagedacht en door was gereden zou ik nu niet in de rechtbank zitten." Hij kan een gevangenisstraf verwachten voor de aanval. De bejaarde vrouw kan in het vervolg misschien maar beter de rollator pakken.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app