Kunstproject?

Plassen & douchen

23.09.2012 . 17.08

Meisje laat zich gaan in de metro

 
In de New Yorkse metro gebeuren regelmatig bizarre dingen. Nietsvermoedende vrouwelijke reizigers kunnen hun blote benen op YouTube terugvinden en soms laat de persoon tegenover je ineens z'n piemel zien. Wij zetten zo onze vraagtekens bij dit filmpje van een meisje dat over zichzelf heenplast.

In de video zien we het meisje terwijl ze haar plas probeert op te houden en luid aan haar medereizigers laat weten dat ze heel nodig moet. Een paar mensen in de coupe roepen naar haar dat ze best tussen de metrokarretjes mag pissen, maar niet in de kar zelf. Dan laat ze haar plas lopen. Oeps.

Het meest bizarre deel van het filmpje komt nog, want na haar plasje besluit ze dat ze wil douchen. Dus trekt ze haar schoenen uit en een paar teenslippers aan en blijkt dat ze een paar liter water en een stuk zeep bij zich heeft.

Gothamist vraagt zich of het filmpje misschien een kunstproject is. Wat is de kans dat je over jezelf heenplast en 'toevallig' zeep, slippers en zoveel water bij je hebt in de metro? In scene gezet of niet, het is in ieder geval nooit saai in de metro in New York.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app