Wapen

Rood stoplicht

25.09.2012 . 15.09

Man jat auto om zwangere vrouw

Een Amerikaanse man uit Deltona is opgepakt omdat hij een auto had gejat om zijn zwangere vriendin naar het ziekenhuis te brengen. Robert Boudreaux (31) en zijn vriendin zaten zonder benzine toen de 22-jarige vrouw begon te bloeden. Een automobilist die niet wilde helpen, werd bedreigd en uit zijn auto gegooid.

De bestuurder weigerde Robert en zijn meisje een lift naar het ziekenhuis te geven en dat pikte hij niet. Boudreaux werd woedend en dreigde de automobilist neer te schieten. Dat werkte, want de twee mochten alsnog meerijden. Niet veel later werd het weer ruzie. De 20-jarige bestuurder stopte, zoals het hoort, voor een rood stoplicht. Boudreaux had geen geduld en werkte de man uit de auto.

Boudreaux kroop zelf achter het stuur en scheurde naar het ziekenhuis zonder ook maar enige rekening te houden met andere weggebruikers. Stoptekens van de politie werden compleet genegeerd. Pas op de parkeerplaats van het ziekenhuis kon het stel in de kraag worden gevat, schrijft Orlando Sentinel. Vreemd genoeg werd er geen vuurwapen gevonden in de auto en het slachtoffer heeft ook geen wapen gezien.

De politie neemt het Boudreaux kwalijk dat hij niet gewoon een ambulance heeft gebeld, terwijl hij wel een telefoon bij zich had. De man is al meerdere keren in aanraking met justitie geweest. Hem hangt dan ook een flinke straf boven het hoofd. De moeder maakt het goed. Hoe het met de baby gaat, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app