Bijna dood

Klysma van drank

25.09.2012 . 17.21

Studenten pompen alcohol in anus

Een studentensociëteit van de Universiteit van Tennessee wordt waarschijnlijk opgeheven na een incident met zuipklysma's. Student Alexander Broughton werd met een bijna dodelijke dosis alcohol in zijn bloed op de eerste hulp gedropt. De jongen had samen met zijn vrienden anaal gezopen, omdat ze dan sneller lam zouden worden.

Alexander kwam in het ziekenhuis aan met een alcoholpromillage van 4 en was in kritieke toestand. Agenten wilden weten hoe het zover heeft kunnen komen en dus gingen ze poolshoogte nemen bij de sociëteit. Daar lagen nog meer studenten voor pampus, schrijft The Tennessean.

Na een paar stevige gesprekken werd duidelijk dat de jongeren een rubberen slangetje hadden gebruikt om drank bij elkaars achterwerk naar binnen te pompen. Door gebruik te maken van zo'n klysma, wordt de alcohol niet gefilterd door de lever. Het wordt sneller opgenomen en het effect is heftiger.

Inmiddels gaat het beter met Alexander. Het is niet bekend of hij zelf heeft gevraagd om de klysma. De politie sluit niet uit dat hij door zijn vrienden is aangemoedigd of gedwongen. Het onderzoek is in volle gang.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app