Preutse moeders

Naakte zwemsessie

26.09.2012 . 09.45

Blote mannen verpesten kinderfeest

De zevende verjaardag van een Engels jongetje beloofde heel leuk te worden: samen met zijn vriendjes en zijn moeder ging hij zwemmen. De kinderen zaten na afloop lekker te dineren in het restaurant van het zwembad, tot een groep blote mannen roet in het eten kwam gooien.

De geschokte moeder van het kind moest toezien hoe een groep van twintig naturisten vlak onder hun ogen ging zwemmen. Volgens Daily Mail probeerde het personeel vuilniszakken tegen de ramen te plakken, maar de kinderen konden nog tussen de naden door kijken. De preutse moeder en andere aanwezige ouders besloten om tussen de groep en de kinderen te gaan staan, zodat de kindjes geen blote piemels hoefden te zien.

Het Radcliffe Pool and Fitness Centre, waar het kinderfeestje plaatsvond, had tegelijkertijd met de zwemmende jongetjes een besloten boeking van de naturistengroep aangenomen. En volwassen blote mannen en kleine jongetjes zijn natuurlijk geen ideale combinatie. Medewerkers hadden dat helaas over het hoofd gezien.

Hoewel de moeder en de andere ouders erg boos zijn, hebben ze geen klacht ingediend. Het zwembad zegt er niks aan te kunnen doen. Het kinderfeestje was van vijf tot zes uur en de naakte mannen begonnen hun zwemsessie om half zeven. Volgende keer beloven ze beter op te letten als er boekingen komen van naaktrecreanten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app