Ontslagen

Blote meisjesbenen

28.09.2012 . 08.26

Perverse docent kiekt leerlingen

Als je als leraar stiekem foto's maakt van de benen van je vrouwelijke leerlingen, hou ze dan voortaan voor jezelf. Deze les heeft een docent uit de Amerikaanse staat Georgia op harde wijze geleerd: hij is z'n baan kwijt.

Terecht, want de invalleraar plaatste meerdere foto's op de zogenaamde Creepshot-pagina van internetforum Reddit (pas op: 18+). Daarop staan duizenden foto's van vrouwen, die zonder dat ze het doorhadden door geile mannetjes zijn gefotografeerd tijdens het boodschappen doen, het zonnen, etcetera.

De foto's van de leerlingen uit Georgia zijn relatief onschuldig, meldt Fox Atlanta. Blote benen onder tafels, dat werk. Maar de verlekkerde bijschiften laten niet veel te raden over en het feit dat de foto's zijn genomen terwijl de docent aan het lesgeven was, is behoorlijk griezelig. Boze ouders hebben dan ook opgeroepen tot een onderzoek.

Volgens de school wordt altijd gecheckt of leraren een strafblad hebben, voordat ze worden aangenomen, en had de docent in kwestie een goede reputatie. Toch kan hij op zoek naar een nieuwe plek om stiekem blote enkels te fotograferen, want lesgeven op de school mag hij niet meer.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app