In de auto

Panty over hoofd

28.09.2012 . 16.31

Masturberen maakt tóch blind

Een man die werd betrapt toen hij midden op de dag in het openbaar aan het masturberen was, is diezelfde dag blind geworden. Tenminste, dat zegt zijn advocaat, om aan te tonen dat hij de publieke soloseks onder invloed van een gevaarlijke drug moet hebben uitgevoerd.

De Poolse man werd eind augustus masturberend met een panty over zijn hoofd aangetroffen in zijn auto op een openbare parkeerplaats in het Engelse Spalding. De Pool beweert dat hij zich alleen kan herinneren dat hij de avond ervoor in een disco uit zijn dak ging en hier nog 'opgewonden' van was.

Toen hij werd gearresteerd trok hij de panty van zijn hoofd, maar snuffelde nog even lekker aan het kledingstuk voordat hij het aan de kant legde.

Omdat de man zelf geen enkele verklaring voor zijn vreemde gedrag kan geven, vermoedt zijn advocaat dat iemand iets in zijn drankje heeft gegooid. Dat vermoeden wordt versterkt, omdat hij dus diezelfde dag nog zijn gezichtsvermogen zou hebben verloren. Een lastige handicap, omdat hij een taakstaf heeft gekregen, meldt Spalding Guardian. Als hij deze niet kan voltooien, dan moet hij de bak in.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app