Stennis

Vliegtuig

28.09.2012 . 18.48

Bezopen zakenman strooit met geld

Een Britse zakenman was gezellig dronken tijdens een vlucht van Mallorca naar Engeland in juni. Dat is vrijdag bekend geworden.

Hij probeerde andere passagiers deelgenoot van zijn vreugde te maken door met geld te strooien. Gek genoeg waren ze niet gediend van zijn 50 euro-biljetten. Daarop werkte de man boos een simkaart naar binnen.

Een van de stewardessen kon zien dat er wel duizenden bankbiljetten in zijn tas zaten. De zakenman bood ook haar geld aan. Toen de stewardess weigerde, begon hij kwaad te schelden.

De piloot waarschuwde alvast de politie, waardoor de gulle gever direct na de landing ingerekend kon worden. Nog altijd razend begon hij vervolgens een simkaart in stukjes te breken en op te eten.

Voor de rechter heeft de man bekend dat hij onder invloed van alcohol was tijdens de vlucht. "U mag dit keer wat van uw geld aan de rechtbank geven, in plaats van het weg te geven in vliegtuigen", aldus de rechter. De vrijgevige dronkelap moet een boete van ruim 500 euro betalen, meldt Daily Mail.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app