Dure hoer

Voor het goede doel

29.09.2012 . 10.28

Meisje veilt maagdelijkheid online

Een Braziliaanse studente is haar maagdelijkheid via internet aan het veilen. Ze is daarin niet de eerste, maar de 20-jarige Catarina Migliorini heeft er wel een opmerkelijk nobel doel mee voor ogen. Met de opbrengst van haar eerste keer wil ze huizen voor arme mensen bouwen.

Net als een andere maagd, een jochie genaamd Alexander, laat ze zich tijdens de veiling en voor en na de daad filmen voor een Australische documentaire, Virgins Wanted. Om het juridisch wat makkelijker te maken, heeft de filmmaker besloten dat de ontmaagdingen in een vliegtuig zullen plaatsvinden. Verder hebben de gelukkige winnaars van de veilingen een uur de tijd, moeten ze bewijzen soa-vrij te zijn en een condoom gebruiken. Zoenen en seksspeeltjes gebruiken is verboden.

Catarina laat aan de krant Folha weten dat ze zichzelf niet als hoer ziet. "Als iemand iets eenmalig doet, dan wordt dat niet als beroep beschouwd." Ze voelt zich juist erg speciaal, omdat ze mag meedoen aan de documentaire. "Ik was blij. Ik kom uit een klein plaatsje en een Australische filmmaker heeft mij gekozen!"

De hoogste bieder tot nu toe heeft ongeveer 130.000 euro over voor seks met de brunette. Zij mag hier 90 procent van houden en krijgt daarbij nog zo'n 16.000 euro van de filmmaker. Ze wil het geld investeren in een huizenproject voor arme mensen in de plaats Santa Catarina, waar ze zelf geboren is.

Er kan nog tot 15 oktober geboden worden. Alexander is trouwens beduidend minder populair. De meest enthousiaste vrouw tot nu toe wil voor slechts 1050 euro het bed met de mannelijke maagd delen. Een koopje!

Het is niet de eerste keer dat maagden zichzelf te koop zetten. In Australië konden mensen begin dit jaar ook op een 18-jarige maagd bieden, zij was een stuk goedkoper. Voor 10.000 euro mochten mensen met haar in bed duiken. Ook een Vlaamse studente en twee Hongaarse tieners zetten zichzelf te koop.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app