Kassa

Flink schooien

30.09.2012 . 10.14

Zwerfhond kost vrouw 3000 euro

Karen Garner is een enorme dierenvriend. Ze heeft haar vakantie in Mauritius onlangs voornamelijk besteed aan het adopteren van een zwerfhond. Het beestje komt nu bij haar in Schotland wonen. En daar heeft ze graag 3000 euro voor over.

De 47-jarige vrouw zocht nog een kameraadje voor de poes die ze anderhalf jaar geleden redde van Cyprus, iets wat haar toen 2500 euro kostte. Maar nu is het de beurt aan Jean Paul, de uitgehongerde zwerfhond, die ze tegenkwam op haar reis. Het beest schooide bij haar hotel en op het strand, en de vrouw begon hem te voeren.

Al snel besloot ze dat ze hem mee naar huis wilde nemen. Dus ze reed het halve eiland over om hem tegen betaling bij een dierenopvang achter te laten, tot ze de formaliteiten had geregeld. Hij krijgt nu vaccinaties en moet zes maanden in quarantaine blijven.

De opvang en de vlucht naar Schotland kosten Karen en haar man Barry bijna 3000 euro aan spaargeld. "Mijn hart brak toen ik die zwerfhonden daar zag. Dat is me mijn spaargeld wel waard", zegt ze tegen Daily Mail.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app