55 minuten

Compleet verward

01.10.2012 . 17.26

Kitten overleeft wasmachine

Een kitten uit het Nieuw-Zeelandse Gisborne heeft de rit van zijn leven gemaakt. Het beestje kroop in de wasmachine en draaide 55 minuten lang rondjes. Wonder boven wonder overleefde Possum zijn wasbeurt. "Ze is normaal erg donzig, maar na het wassen leek het net een rat", vertelt baasje Adele Law.

De vrouw stopte haar vieze was in de wasmachine en ging snel douchen. Even later kwam Adele terug om nog wat kleren in het apparaat te proppen en zette 'm aan. Ze had niet door dat kleine Possum ondertussen in de trommel was gekropen. Tijdens het föhnen hoorde Adele wel iets piepen, maar ze dacht dat het aan de wasmachine lag en ging gewoon de deur uit om een van haar zoons naar zijn werk te brengen.

Twintig minuten later kwam Adele terug. "Ik hoorde een verschrikkelijk geluid uit de wasmachine komen. Ik geloofde mijn oren niet", zegt ze tegen Odd Stuff. De vrouw deed het deurtje van de wasmachine open en zag Possum compleet verward op de was zitten. "Het zag er echt heel erg zielig uit." Geschrokken gooide Adele het deurtje weer dicht. "Mama heeft net de kat gewassen", stelde ze een andere zoon op de hoogte.

Law ging snel met het zes maanden oude pluizenballetje naar de dierenarts. Ze vertelde wat er was gebeurd, maar werd niet meteen serieus genomen. "Ze dachten volgens mij dat ik gek was geworden." Possum werd behandeld en mocht na een paar dagen weer naar huis. Het arme diertje had enorme mazzel gehad. Volgens de artsen is de kans uiterst klein dat een kat zo'n wasbeurt overleeft.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app