Vuilnisbak

Doodgereden Bambi

01.10.2012 . 17.02

Chinees sleept hert de keuken in

Een Chinees restaurant in de Amerikaanse staat Kentucky moet zijn deuren sluiten omdat er een dood hert in een vuilnisbak de keuken binnen werd geduwd. "Ze probeerden ervoor te zorgen dat niemand het zou zien, maar er hingen duidelijk een staart, voet en been uit die vuilnisbak", vertelt een klant.

De klant belde meteen de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit en beschreef wat ze bij restaurant Red Flower had gezien. "Er eten daar zo veel mensen. Het was echt schokkend. Je zag gewoon serieus een bloedspoor op de grond", zegt de vrouw tegen televisiezender WKYT.

Inspecteur Paul Lawson ging een kijkje nemen in de keuken en zag tussen de kookspullen een doodgereden hert liggen. De eigenaar gaf toe dat hij het dier van de weg had gehaald. "Ze zeiden dat ze niet wisten dat het niet mocht", zegt Lawson

Het zou kunnen dat er vaker aangereden beesten bij Red Flower zijn gebracht. De eigenaar zegt dat dit de eerste keer was. Hij vind het nog wel van belang om te melden dat hij van plan was het hertje voor zijn gezin te bereiden en niet voor de klanten. 

Hoe dan ook, de tent is voorlopig gesloten. Als er goed wordt schoongemaakt, mag Red Flower misschien weer klanten ontvangen. De klant die het allemaal zag gebeuren, zien ze in ieder geval niet meer terug. "Ik denk dat ik nooit meer Chinees eet."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app