Lief

Tijdelijke terugval

02.10.2012 . 07.59

Man naait ballenbijtende vrouw

Hoewel ze probeerde om zijn ballen af te bijten, gaf een man zijn psychotische ex-vriendin toch nog een kans. Dat is lief. Om daarna een flink mes in haar rug te steken. Dat is minder lief.

Martin Douglas werd vorig jaar door zijn vriendin Maria Topp aangevallen toen ze allebei dronken waren. Ze beet in zijn balzak en scheurde zijn ballen er bijna af. Maria kreeg 150 uur werkstraf en een contactverbod, omdat ze beweerde dat ze zich niets van het incident konden herinneren.

Martin's ballen werden er weer aangenaaid en hij ging door met z'n leven. Tot hij Maria toevallig tegenkwam in maart van dit jaar. De twee begonnen weer te sms'en en gingen een paar maanden lang regelmatig met elkaar uit eten, schrijft Daily Mail

Na vier maanden besloot Martin dat hij toch niets zag in een langdurige hereniging. Omdat hij geen zin had om nog een keer zijn ballen kwijt te raken, belde hij de politie en zei hij dat ze haar contactverbod had verbroken.

De voormalige ballenbijter werd meteen opgepakt. Ze dacht dat ze wel weer een kansje had bij Martin en is heel teleurgesteld. "Ze zeiden dat Martin Douglas had geklaagd dat ik hem lastigviel. Wat een steek in de rug."

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app