Knuffelen

Gekke bekken trekken

02.10.2012 . 12.00

Amerikaan tript en stript in kerk

Kerkgangers in het Amerikaanse Beaumont wisten niet wat ze zagen tijdens de dienst. De 23-jarige Waymon Smith kwam aan het einde van het gebed opeens zwaar aan de drugs de kerk binnen rennen en gaf de gelovigen een pikant showtje.

"Ik trip 'm hard van de PCP!", riep de man terwijl hij zich uitkleedde. Pastoor James McAbee is flink geschrokken van Waymon. "Hij kwam zonder shirt aan de kerk in, maakte rare geluiden en trok gekke bekken", vertelt James aan 12 News. "Daarna ging hij op de kansel staan en schudde hij met zijn lichaam. Hij rende in het rond en wilde met iedereen knuffelen."

Op dat moment liep het pas echt uit de hand. Waymon trok al zijn kleren uit en maakte schreeuwend duidelijk dat de hallucinogene drug PCP de boosdoener was. Die mededeling ging gepaard met de nodige obscene gebaren. Een aantal mannen greep in, de pastoor belde de politie.

Smith werd afgevoerd en achter de tralies gezet. De pastoor is niet boos op de man. "Ik zou hem willen aanraden om zijn leven aan God te wijden, want dit werkt duidelijk niet."

De pastoor zet zijn preken online. Wij begrijpen Waymon wel.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app