Verspilling

Dat is zonde joh!

02.10.2012 . 16.30

Kay bespaart op toiletpapier

Toiletpapier is volgens Kay pure geldverspilling, daarom gebruikt de New Yorkse het nooit. Ze is extreem zuinig en bespaart graag op haar persoonlijke hygiëne. Na een toiletbezoek reinigt ze zichzelf met water en een wasmachine gebruikt ze al jaren niet meer.

Nadat Kay haar blaas heeft geleegd op het toilet, maakt Kay zich schoon met haar handen en water uit een gerecyclede fles. Bij een grote boodschap gunt ze zichzelf wat meer luxe. "Als ik moet poepen, gebruik ik ook zeep om mezelf mee te wassen", vertelt Kay.

Deze dame en andere gierige gevallen zijn binnenkort te zien in de eerste aflevering van de TLC-serie Extreme Cheapskates, meldt Daily Mail. Kay schaamt zich nergens voor. Ze legt graag uit waarom ze de voorkeur geeft aan een klein stukje zeep en wat spoeling na het brullen. "Ik vind het onzin om geld uit te geven aan iets dat je toch binnen de kortste keren weer weggooit, zoals toiletrollen of vochtig toiletpapier", zegt de vrouw vastberaden.

Ook de was doet Kay op geheel eigen wijze. Een wasmachine heeft ze niet. "Als ik vieze kleding heb, probeer ik de was tijdens het douchen te doen. Vandaag gebruik ik een proefmonstertje zeep dat ik gratis heb gekregen." Daarna laat Kay de was rustig drogen. "Het is ongeveer drie jaar geleden dat ik de was op de gewone manier heb gedaan."

De spullen die ze niet hoeft te kopen, schelen Kay al gauw tien dollar per maand. En dat is nog niet alles: door haar kleren op natuurlijke wijze te laten drogen, blijven haar kleren ook nog eens langer mooi. Dus wie is hier nou stom bezig?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app