15,87 cm

Penisonderzoek

02.10.2012 . 16.31

Nederlanders hebben grote piemels

Een staande ovatie voor de Nederlandse mannen: ze staan in de top vijf van de grootste penissen van Europa. Professor Richard Lynn van de universiteit van Ulster in Ierland is op zoek gegaan naar de grootste en kleinste erecties van de wereld. Congo staat overtuigend aan kop met 17,93 centimeter. Noord- en Zuid-Korea staan op de laatste plaats met slechts 9,7 centimeter.

De grootste penissen van Europa komen uit IJsland: 16,5 cm. De Europese top vijf wordt verder nog aangevoerd door Georgië (16 cm), Denemarken/Tsjechië (15,89 cm), Nederland (15,87 cm) en België (15,85 cm). 

De kleine piemeltjes in Europa kun je vinden in Roemenië (12,73 cm) en Ierland (12,78 cm). Ook Amerikanen zouden zich volgens het onderzoek de ballen uit hun broek moeten schamen met 13,0 cm

Volgens Huffington Post heeft het onderzoek veel kritiek gekregen. Lynn is namelijk niet over de hele wereld gegaan om alle piemels te meten. Hij heeft zijn resultaten gebaseerd op online data van andere websites. Maar volgens de professor komen de resultaten overeen met oudere onderzoeken naar penislengtes, dus klopt het.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app