Digi-schandpaal

Pooped in the shower

03.10.2012 . 08.35

Poep-pappa vond het 'wel grappig'

De vader die zijn 3-jarige dochtertje aan de online schandpaal heeft genageld, ligt onder vuur. De man plaatste een foto van het meisje online, met een bord om haar nek met daarop de tekst: 'Ik heb in de douche gepoept en papa moest het opruimen.' De Amerikaan vond het grappig, andere internetgebruikers niet zo.  

Het gezicht van het meisje is duidelijk te zien op de foto, en de tekst heeft ze zelf ondertekend met haar naam, Mia. Haar pa is verrast door de negatieve aandacht voor zijn grap. "Ik wou gewoon andere ouders die om dit soort gekke dingen kunnen lachen de kans daarvoor geven", zegt hij tegen MailOnline.

Helaas voor hem lijkt hij de enige die erom kan lachen. De man krijgt dreigende telefoontjes en emails. Op Reddit zijn reacties geplaatst als: 'Iemand zou hem een bord om zijn nek moeten hangen, waarop staat dat hij een verschrikkelijke vader is die misbruik maakt van zijn arme dochtertje.'

Toch heeft de man absoluut geen spijt van zijn 'grap'. Hij negeert alle 'pestkoppen', zoals hij de mensen die het oneens met hem zijn noemt, en hij leert zijn dochtertje ook om pestkoppen te negeren. "Ik ga mijn kind niet wijsmaken dat de wereld een zachte wattendeken zonder zorgen is."

In plaats van de foto terug te trekken, nodigt hij zijn jonge dochter alvast uit om hem gewoon keihard terug te pesten. "Om eerlijk te zijn, zal ik een stuk papier ondertekenen waarmee ik haar het recht geef om hetzelfde met mij te doen wanneer ik oud en versleten ben", aldus de grapjas.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app