Drugs gebruikt

Sokken bleven aan

03.10.2012 . 09.57

Naakte wiskundeleraar draait door

Hij was altijd al wat vreemd volgens studenten, maar maandag sloeg bij een wiskundeleraar in Michigan alle stoppen door. Tijdens het lesgeven begon de man ineens te schreeuwen en trok hij al zijn kleren uit.

Een student laat via Reddit weten dat de leraar zijn klas de huid vol schold, terwijl hij wanhopig met zijn handen tegen de ruiten sloeg. Hij drukte zijn gezicht plat tegen de ruit en rende al schreeuwend het klaslokaal uit. "Toen kwam hij terug in het lokaal en trok al zijn kleren uit, behalve zijn sokken. Je weet dat iemand gek is wanneer hij zijn sokken aanlaat", zegt de leerling.

Volgens een andere student moest de arme man huilen, terwijl hij het over Steve Jobs had en geld uit zijn portemonnee trok. Ook schreeuwde hij dat er geen god is. De leraar zou drugs hebben gebruikt voor de les en daardoor volledig zijn doorgedraaid. 

De politie heeft de man opgepakt, maar laat via een verklaring weten dat hij geen misdaad heeft begaan. Ze hebben hem bij een ziekenhuis afgeleverd. Hoe hij er nu aan toe is, is niet duidelijk.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app