Buffet

Onbeperkt

03.10.2012 . 13.11

Veelvraten geweigerd in restaurant

Je zou zeggen dat enthousiaste eters graag geziene gasten zijn in restaurants. Toch zijn George Dalmon en Andy Miles uit het Britse Brighton voor de rest van hun leven verbannen uit een lokaal buffetrestaurant, omdat ze teveel aten.

"Varkens", noemt de eigenaar de twee, die regelmatig hun buikje rond kwamen eten in de Mongoolse barbecuetent. Eerlijk is eerlijk, het restaurant belooft alle gasten dat ze voor 15 euro onbeperkt mogen schranzen. Maar de hongerige vrienden maakten het zo bont, dat de eigenaar bang was dat ze hem failliet zouden bunkeren. Hij wil ze daarom nooit meer zien.

"We hebben het twee jaar met ze uitgehouden, maar ik heb er genoeg van", vertelt hij verschillende Britse media. "Ze hebben altijd haast om als eerste vooraan bij het buffet te staan. Ze eten alles op voordat andere gasten er ook maar bij kunnen." De twee gaven volgens hem nooit een fooi en dronken alleen maar kraanwater bij de maaltijd. "We zijn geen liefdadigheidsinstelling, we zijn een bedrijf. Het is ons restaurant en we kunnen mensen weigeren als we ze niet willen."

Dalmon zegt dat ze helemaal niet belachelijk veel noedels naar binnen werken, maar dat de kommetjes van het restaurant gewoon te klein zijn. "Daarom moeten we altijd weer terug naar het buffet voor meer."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app