Japan

Love Joule

03.10.2012 . 10.07

Masturbatiebar voor vrouwen geopend

In Tokio weten ze wel wat de dames willen: praten over zelfbevrediging zonder lastig te worden gevallen door kerels, natuurlijk. Sinds kort kunnen Japanse chicks helemaal los gaan in Love Joule, de eerste masturbatiebar van het land.

Love Joule wordt door eigenares Megumi Nakagawa omschreven als een liefdes- en seksbar speciaal voor vrouwen. "Klanten kunnen hier op hun gemak over masturbatie praten", zegt de vrouw tegen Tokyo Reporter. "Voor veel mensen is zelfbevrediging door vrouwen een mysterie en er rust een taboe op. In een doorsnee bar praat je er niet echt over."

Voor iedereen die binnenstapt bij Love Joule is het meteen glashelder waar het hier om draait. Achter de bar staan tientallen verschillende kleurrijke vibrators uitgestald op de plek waar normaal flessen drank zouden staan. De formule is een regelrechte hit. Vooral vrouwen uit de seks- en pornoindustrie weten de masturbatietent te vinden.

Mannen hebben geen vinger in de pap bij Love Joule. Vrijgezelle gasten die graag een keer binnen zouden wippen, hebben pech. Mannen zijn alleen maar welkom als een vrouw ze meeneemt.

"Ik kom hier graag omdat het een veilige plek is en ik niet de hele tijd mannen uit de buurt hoef te houden", zegt een van de bezoekers. "Het is ook fijn om het hier onder het genot van een drankje over seks en jongens te hebben, onderwerpen waar wij vrouwen graag over praten."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app