Gevaarlijk

Boterhamworst

03.10.2012 . 17.21

Sandwich gebruikt als wapen

Larry Spurling en zijn vrouw hadden de hele dag ruziegemaakt omdat de 50-jarige Amerikaan uit Melbeta zijn saaie leventje helemaal zat was. Het was natuurlijk allemaal de schuld van zijn echtgenote en dus viel hij haar aan met een... sandwich.

Larry was woedend op zijn vrouw, want door haar verveelde hij zich constant. Half bezopen vertelde de man zijn vrouw nog eens de waarheid, maar ze had geen zin in weer een preek en dus ging ze een broodje smeren.

Voordat ze die kon wegwerken, veranderde de sandwich in een gevaarlijk wapen. Larry trok aan de haren van zijn vrouw en smeerde het broodje uit in haar gezicht, meldt Star Herald. Wat er precies op zat, is niet bekend, maar in de rechtbankdocument valt te lezen dat er overal stukjes boterhamworst lagen. Ook zat de vrouw onder de mayonaisevlekken.

Het slachtoffer belde 911 en deed aangifte tegen haar vent. Die werd door de politie een paar meter van de stacaravan van de Sterlings knock-out op de grond gevonden. Later zei Larry dat hij juist was aangevallen door zijn vrouw.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app