Buddy

Opvanghuis

04.10.2012 . 18.48

Pratende kat in magnetron gestopt

Als je te veel drugs gebruikt, kunnen er allemaal rare dingen gebeuren. Dan gaat de kat je vertellen dat de dode ex-vriend van je moeder haar heroïne inspuit. En wat doe je dan, als je gek in je hoofd bent? Dan leg je het dier het zwijgen op door hem drie minuten in de magnetron te stoppen.

Zo moet althans de gedachtegang van de 19-jarige probleemjongere Jamie Blake zijn geweest. Hij woonde al een tijdje in een opvanghuis in het Britse Norfolk. Daar was hij vriendjes geworden met de huiskat Buddy. Die sliep ’s nachts bij Jamie, en de jongen gaf het dier lekkere extraatjes.

Tot Buddy tegen Jamie begon te praten en niet wilde ophouden. Op de beveiligingscamera’s van het tehuis is te zien hoe hij de kat in zijn nek pakte, meenam naar de kamer waar de magnetron stond, en een tijdje later een tas met iets erin weggooide. Dat ‘iets’ bleek het lijkje van Buddy te zijn.

Jamie schaamde zich niet eens voor zijn daad, weet Daily Mail. Hij schepte erover op tegen de andere bewoners, die hem eerst niet eens geloofden. Hij nam zijn gruweldaad nogal laconiek op. In die tijd had de knul een flinke drugsverslaving. Maar verslaafd of niet, eind van de maand staat hij voor de rechter wegens de kattenmoord.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app