Butt Chugging

Alcoholklysma

05.10.2012 . 10.27

Advocaat legt uit wat kontpompen is

Alexander Broughton werd wereldberoemd nadat hij in het ziekenhuis belandde vanwege een alcoholklysma. Hartstikke onterecht, want de 20-jarige student uit Tennessee zou natuurlijk nooit drank met een slangetje in zijn anus spuiten. Hij had gewoon te veel gedronken.

De advocaat van Pi Kappa Alpha probeert serieus te blijven, maar onbedoeld is de persconferentie, waarin wordt gezegd dat Alexander niet eens wist wat het zogeheten 'butt chugging' was, hilarisch om naar te kijken. Zo legt de advocaat in detail uit hoe dat kontpompen in zijn werk gaat en legt hij al snel de link met homoseksualiteit.

"Er wordt beweerd dat Alexander homo is, maar dat ontkent hij met klem. Hij is hetero", stelt de advocaat iedereen gerust. "En hij vindt het idee van een alcoholklysma walgelijk." Het is allemaal de schuld van de media, zegt de man. "Deze mediagekte is door journalisten veroorzaakt. Jullie hebben verkeerde informatie over mijn cliënt verstrekt. Jullie moesten je schamen."

Even later komt ook Alexander zelf aan woord. "Het besluit om te gaan zuipen heeft me bijna mijn leven gekost", verklaart de jongen voor de camera's van Knoxville News Sentinel. "Maar het verhaal met die klysma is verzonnen. Ik wil mijn naam en die van mijn sociëteit zuiveren."

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app