Jose Mourinho

Lol met Mario

05.10.2012 . 10.32

'Balotelli is niet problematisch'

Mario Balotelli wordt al tijden een lastig mannetje genoemd. Dat klopt ook, want de 21-jarige sterspeler feest met sexy modellen, rookt waterpijp, verwekt baby's en gooit zich helemaal vol met drank. Maar volgens zijn oude trainer Jose Mourinho is Mario niet lastig, maar gewoon heel grappig. "Ik kan een boek van 200 pagina's over Balotelli schrijven", zegt hij tegen CNN.

Op de vraag van de verslaggever wie 'de meest problematische speler is met wie hij heeft gewerkt', zegt de coach van Real Madrid:  "Je bedoelt de meest grappige? Problematische spelers heb ik nooit meegemaakt. De grappigste was Mario Balotelli. Hij was een en al lol."

"We speelden met Inter tegen Rubin Kazan, in de Champions League. Mijn aanvallers, Milito en Eto'o waren geblesseerd. Ik had écht problemen. Mario was mijn enige aanvaller. In de 43ste minuut krijgt hij een gele kaart."

Mourinho nam Balotelli in de rust apart en spendeerde veertien van de vijftien minuten om op hem in te praten. "Mario, ik kan je niet wisselen. Ik heb geen aanvaller meer op de bank", zegt Mourinho. "Raak in de tweede helft niemand aan, alleen de bal. Provoceert iemand je, geen reactie, maakt de scheidsrechter een fout, doe niks. Alsjeblieft Mario... 46ste minuut: rode kaart voor Mario."
Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app