Enorme klap

Aanstaande bruidegom

05.10.2012 . 12.08

Paaldanseres scheurt blaas klant

Je blaas doormidden scheuren in een stripclub tijdens je vrijgezellenfeestje. Klinkt als een goed verhaal voor op een saaie verjaardag met worst, augurk en kaasjes.

De Amerikaan Patrick Gallagher kreeg als aanstaande bruidegom van zijn beste vrienden een vip-behandeling in The Penthouse Club in Port Richmond, Pennsylvania.

Het gebeurde al in 2010, maar krijgt nu pas wereldwijde aandacht, omdat het slachtoffer de stripclub aanklaagt om zijn medische kosten vergoed te krijgen. Dat schrijft de lokale nieuwssite van Philadelphia, Philly.com.

In de club namen de heren plaats bij een paaldanseres. Voor Gallagher en zijn vrienden was een 'Diamond bachelor package' georganiseerd: een arrangement dat 140 dollar per persoon kostte. Daarvoor krijg je twee uur lang onbeperkt drank, warme happen, entertainment in een privé-lounge en een eigen serveerster.

Vol gewicht

De dame aan de paal stortte tijdens de act met haar volle gewicht naar beneden, op de schoot van Gallagher. De bijna getrouwde man hield daar een gescheurde blaas aan over. Volgens de advocaat van het slachtoffer, Neil Murray, was die act niet zonder risico. ''Ze liet zich van grote hoogte bovenop mijn cliënt vallen'', aldus de raadsman tegenover Philly.com.

Patrick werd door zijn vrienden mee naar buiten genomen, maar besloot niet direct naar het ziekenhuis te gaan. De volgende ochtend had hij nog veel pijn en in het ziekenhuis werd een gescheurde blaas vastgesteld. Gallagher is daar aan geopereerd. De man wil dat zijn medische kosten gedekt worden en zijn mentale leed moet worden verzacht, voor een totaalbedrag van 50.000 dollar.

Inval

Het is niet voor het eerst dat de The Penthouse Club, die sinds 2009 open is, in het nieuws is. In 2011 arresteerde de politie de manager van de stripclub en zeven danseressen op verdenking van prostitutie. De zedenpolitie deed een inval en stelde daar vast dat de danseressen seksuele diensten aanboden aan de klanten. Dat is natuurlijk bizar in een stripclub.

2010

Diepgravend onderzoek levert ons nog twee andere paaldansongelukken op.

2010 was een goed jaar voor paaldanseressen die in het nieuws willen komen. In Manhattan (New York) kreeg een vrouw les in strip aerobics. De leraar van Crunch Gym liet haar bovenin de paal hangen tijdens een oefening. De vrouw viel naar beneden en liep daarbij diverse verwondingen op, waardoor ze zes maanden in de lappenmand zat, schreef de New York Daily News.

In hetzelfde jaar ging het mis in de stripclub Cheetah in West Palm Beach. In The Palm Beach Post kreeg een klant een naaldhak van een van de dames in zijn gezicht. En niet zo zachtjes ook. De man brak een paar botten in zijn gezicht en liep een beschadiging in zijn oog op, en dat is onhandig als je dakdekker bent. Hij stapte naar de rechter en hield daar 650.000 dollar aan over.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app