Penisimplantaat

19 uur in ijszakken

05.10.2012 . 15.47

Man met bevroren pik wil geld zien

De 61-jarige Michael D. Nash uit de Amerikaanse staat Kentucky wil miljoenen zien van de overheid. Tijdens het weghalen van een penisimplantaat was zijn slurf negentien uur ingepakt in ijszakken om pijn en zwellingen tegen te gaan. En dat trok zijn arme piemeltje gek genoeg niet.

De penis van Michael bevroor en dat leidde al snel tot gangreen, ook wel bekend als koudvuur. Dit is een infectie waarbij gezond weefsel aangetast wordt na een verwonding, in dit geval veroorzaakt bij de operatie. Een paar weken later moest zijn plasser deels worden verwijderd.

Volgens zijn advocaat Larry Jones was Michael tijdens de ingreep niet in staat om de verpleegster op het geblunder aan te spreken, vanwege de zware pijnstillers die hij had gekregen, schrijft CNN Health. Na de operatie werd de man naar huis gestuurd, ondanks klachten over helse pijnen in zijn kruis.

Het incident is Michael niet in de koude kleren gaan zitten. "Als je bij een kerel zijn penis verwijdert, beïnvloedt het hem op allerlei manieren", zegt de advocaat. Hij spreekt van "enorme mentale en emotionele stress en een trauma als gevolg van de verwondingen".

Michael heeft een katheter gekregen om te kunnen plassen en seks hebben gaat helemaal niet. Hij moet waarschijnlijk in de toekomst nog een keer geopereerd worden om weer zelf te kunnen plassen. De man eist een schadevergoeding van ruim 7,5 miljoen euro.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app