Op schoolplein

Tijdens het zingen

05.10.2012 . 13.38

Naakte familie krijgt boete

In de Amerikaanse staat Philadelphia ging een moeder met haar drie kinderen uit de kleren tijdens het zingen van religieuze liedjes. Volgens hun advocaat deden ze dat omdat ze een allergische reactie kregen van pillen tegen een huidaandoening. De rechter geloofde het verhaal niet en legde het viertal een boete en een voorwaardelijke straf op.

Moeder Sarah Butler, haar twee volwassen dochters en haar tienerzoon waren er heilig van overtuigd dat de wereld aan het vergaan was. Ze reden naar een middelbare school om daar een ander kind van de moeder op te halen. De school stuurde haar weg omdat Sarah geen voogdij over het kind heeft. 

Volgens Daily Mail kwam het gezin tot drie keer toe terug want de tijd begon te dringen. En omdat Sarah gelooft dat je net zo dood moet gaan als je geboren bent, trokken ze op het schoolplein al hun kleren uit terwijl ze psalmen zongen. De familie werd gearresteerd en hun kleding werd ingenomen. Op het politiebureau gaven de agenten de kleren terug, maar die weigerden ze aan te trekken. 

Deze week moest het gezin zich voor de rechter verantwoorden. Het smoesje van de allergische reactie trapte de rechter niet in. Ze kregen een boete van vijfhonderd dollar en een voorwaardelijke gevangenisstraf.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app