Genaaid

Teleurstelling

06.10.2012 . 13.42

Strippers strippen helemaal niet

Als je in het Australische Surfers Paradise naar een stripclub gaat, bestaat de kans dat je flink genaaid wordt. De strippers in Players Showgirls mogen hun kleren namelijk niet meer uitdoen, maar dat weet je pas als je portemonnee al leeg is.

De stripvergunning van Players Showgirls werd onlangs ingetrokken vanwege financiële problemen. Daardoor mogen de dames van de club nog wel lapdances geven, maar moeten ze altijd hun kleren aanhouden. Dat weten klanten niet van tevoren en velen van hen voelen zich misleid, schrijft Gold Coast Bulletin.

Voor omgerekend zo'n 40 euro denken bezoekers wat gratis drankjes en een privélapdance te krijgen, maar naakte chicks krijgen ze niet te zien. "Ze lokken je naar binnen met die aanbieding, maar je krijgt geen waar voor je geld", zegt een teleurgestelde klant. "Een van de meisjes bood zelfs haar excuses aan."

Er is hoop voor de stripperloze stripclub, want er is een nieuwe vergunning aangevraagd. Met een beetje mazzel mogen de meisjes van de club binnenkort weer alles uittrekken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app