23 jaar later

Foutje, bedankt

07.10.2012 . 20.06

Transseksueel wil penis terug

De 75-jarige Gary Norton liet zich 23 jaar geleden ombouwen tot vrouw, maar nu realiseert hij zich dat hij van binnen een echte man is, en altijd is geweest. Hij wil dolgraag weer eens seks met een vrouw en heeft daarom zijn penis teruggevraagd.

Helaas voor Gary ziet zijn verzekeraar daar niets in. De Britse maatschappij NHS, die destijds gul genoeg was om zijn geslachtsoperatie te vergoeden, heeft geweigerd. De arme Gary kleedt zich inmiddels weer als een man en voelt zich opgesloten, vertrouwt hij/zij The Sun toe.

Hij heeft wel geprobeerd om affaires met mannen aan te gaan, maar voelde zich toch niet tot hen aangetrokken. "De operatie heeft me in feite lesbisch gemaakt. Ik ga weleens uit met vrouwen, maar het eindigt altijd zodra ze erachter komen dat ik het lichaam van een vrouw heb. Mijn leven is een nachtmerrie."

Gary, die zich na zijn operatie Gillian noemde, dacht dat hij vrouw wilde zijn, omdat hij zich weleens achter de rug van zijn vrouw om in haar kleren uitdoste. Maar nu noemt hij de beslissing de grootste vergissing van zijn leven. Hoewel hij door middel van make-up, manicures en yoga zijn uiterste best heeft gedaan om zijn vrouwelijkheid te omarmen, wil hij nu gewoon de tijd terugdraaien.

De man is al gestopt met het slikken van de hormonen, maar dat is niet genoeg. Hij staat op de wachtlijst voor een operatie om zijn borsten te laten verwijderen en blijft de zorgverzekering smeken om een operatie te vergoeden voor het terugkrijgen van een penis.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app