Zwanger?

Papa Van der Sloot

08.10.2012 . 07.51

Vriendin Joran vergeet de pil

Opnieuw gaat het gerucht dat Joran van der Sloot vader wordt. De moordverdachte vertelt maandag in De Telegraaf dat het deze keer echt waar is. En we weten allemaal dat Joran nooit liegt.

Hij zou zijn Peruaanse vriendin Leidy bij een gevangenisbezoek zonder toezicht zwanger hebben gemaakt. Zijn advocaat Maximo Altez zegt in de krant dat ze drie maanden in verwachting is.

De zwangerschap zou geen bewuste keuze zijn geweest. "Leidy zei dat ze de pil was vergeten. Ze wil om haar katholieke geloof geen abortus." Als de 25-jarige Van der Sloot vader wordt en met Leidy trouwt, kan hij de Peruaanse nationaliteit aannemen en dan zou hij moeilijk nog kunnen worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Peru levert geen eigen onderdanen uit.

Justitie in de VS wil hem vervolgen voor het afpersen van de moeder van de in 2005 op Aruba verdwenen tiener Natalee Holloway. Van der Sloot zit in de zwaarbewaakte Piedras-gevangenis in Lima een celstraf van 28 jaar uit voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores in mei 2010.

Maar hey, Joran heeft spijt, dus dan is het goed. Toch?

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app