Oepsie!

Enorme plant

08.10.2012 . 10.59

Onwetende bejaarden kweken wiet

Een Brits stel kocht op de lokale rommelmarkt in Bedford een mooi plantje: lekker groen en ook nog eens mooi vol. Hij rook alleen wel een beetje sterk dus ze plantten hem in de tuin, waar ze hem met veel liefde vertroetelden. Iedereen blij, behalve de politie die het groene gevaarte met piepende banden in beslag kwam nemen.

Toen patrouillerende agenten de plant zagen, gingen alle alarmbellen af. Het groene gevaarte bleek een enorme cannabisplant te zijn en die mag je in Engeland helemaal niet hebben. 

De agenten belden bij de oudjes aan en confronteerden hen met hun misdaad. De vlijtige telers bleken zich van geen kwaad bewust. Ze vonden het gewoon een mooie plant en hadden geen idee wat ze met de toppen konden doen.

De plant werd uitgegraven en meegenomen naar het bureau. Daar twitterden de agenten een foto van de plant met de tekst: "Ik beslag genomen vandaag: grootste cannabisplant die we ooit hebben gezien". Het is volgens Daily Mail niet bekend of het Britse Openbaar Ministerie de bejaarden vervolgt voor het telen van wiet.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app