Kankerpatiënt

Medicijnen verpest

10.10.2012 . 13.45

Security kleineert doodzieke vrouw

De ongeneeslijk zieke Michelle Dunaj wilde met het vliegtuig van Seattle naar Hawaï. Vlak voor haar vertrek moest de kankerpatiënte zich bij de beveiliging half uitkleden en werden haar medicijnen onbruikbaar gemaakt. En dat terwijl iedereen toekeek.

Michelle heeft nog ongeveer drie maanden te leven en moest behoorlijk wat medicijnen meenemen. Van tevoren had ze bij Alaska Airlines een rolstoel aangevraagd en uitgezocht wat ze met haar medicatie moest doen. "Ik deed alles wat ze zeiden, dus ik verwachtte geen problemen", vertelt de vrouw aan KOMO News.

Bij de controle ging alles mis. De beveiliging wist niet wat er in de zakken met zoutoplossing zat die Michelle met zich mee droeg en dus werd er eentje opengetrokken. De vloeistof raakte daardoor besmet en werd onbruikbaar. Vervolgens moest Michelle haar shirt omhoog doen en het verband, dat voedingsslangetjes op hun plek hield, opzij trekken.

Andere passagiers stonden er vol verbazing naar te kijken en Dunaj schaamde zich kapot. Ze vroeg om privacy, maar haar verzoek werd afgewezen. "Ze zeiden dat deze plek gewoon goed was voor onderzoek."

De luchthaven is een onderzoek begonnen naar hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app