Rechtszaak

SM-sessie van 7 uur

10.10.2012 . 16.34

Seksslaafje 'te hard geslagen'

Een 49-jarige begrafenisondernemer uit Keulen heeft zijn meesteres voor de rechter gesleept. Volgens hem sloeg de vrouw hem te hard, hield ze hem tegen zijn zin vast en bewerkte ze hem ongevraagd met kaarsvet. Ook pikte ze zijn creditcard om geld van zijn rekening af te halen en dat mag natuurlijk niet.

Tegen de rechter vertelde het slaafje dat hij wel vaker naar de sm-hoer ging voor leuke erotische spelletjes, maar deze keer ging zij veel te ver. Met het mes op de keel moest hij zijn pincode afgeven. "Ik wilde alleen maar een erotisch rollenspel, geen sm", pruttelde de man. Hij was speciaal uit een psychiatrische kliniek naar de rechtszaal gekomen om zijn verhaal te doen. Een psychiater week voor de zekerheid niet van zijn zijde.

Volgens meesteres Lena ligt het verhaal toch iets anders: "Ik word betaald om mensen pijn te doen", legde ze aan de rechter uit. Daarna vertelde ze dat de begrafenisondernemer na twee uur nog niet uitgespeeld was. Hij wilde er ook wel een transseksueel bij. Daarom vroeg ze naast de 400 euro voor de eerste behandeling nog extra geld.

Een vriend ging met de pas naar een geldautomaat om het bedrag te pinnen. Volgens Kölner Stadt Anzeiger ging het om het aardige sommetje van 980 euro. "Ik ben door schade en schande wijzer geworden", zei de moeder van vier kinderen over haar werkwijze.

Omdat er ook flink wat coke werd gesnoven tijdens de sm-sessie van zeven uur, vond de rechter het lastig om vast te stellen wie nu de waarheid sprak. Meesteres Lena kwam er met een boete van 200 euro vanaf. Het geld moet ze betalen aan een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van geweld.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app