Abortus

Wie is de vader?

10.10.2012 . 19.56

Tienerbroers bezwangeren 32-jarige

De 32-jarige Claire Louise Roundill uit Hull zit flink in de problemen nadat ze was vreemdgegaan met twee broers. Haar huwelijk staat op springen en omdat een van haar minnaars pas 15 was, heeft ze ook een veroordeling voor seks met een kind aan haar broek. Daarnaast raakte de milf ook nog eens zwanger.

Roundill had seks met de 15-jarige jongen en ook met zijn broer van 17. Ze stuurde dagelijks sms’jes en pikante foto’s van zichzelf naar haar jongste lover. De seks speelde zich voornamelijk af in haar auto. De jongens kwamen niet alleen aan hun trekken bij de vrouw, ze gaf ze ook nog eens jointjes.

Er kwam een kink in de kabel toen de vrouw, die al drie kinderen bij haar man heeft, zwanger werd. Ze vertelde de jochies dat ze niet precies wist wie de vader was. Uiteindelijk heeft ze het kind weg laten halen.

De rechter heeft Roundill nu een voorwaardelijke celstraf gegeven omdat het verboden is om seks te hebben met kinderen beneden de 16. Daarnaast staat ze nu officieel te boek als zedendelinquent. De vader van de jongens vindt die straf maar niks. "Als ze een man was geweest, had ze de bak ingedraaid", mopperde hij tegen Daily Mail.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app