Monsterlijk dik

Neefje niet vermoord

11.10.2012 . 15.24

Vrouw van halve ton ontkent pletten

Marya Rosales weegt 500 kilo en wordt beschuldigd van moord, maar zij ontkent dat ze haar eigen neefje heeft verpletterd.

Haar advocaat Sergio Valdez heeft nog nooit met zo'n dikke vrouw te maken gehad. "We hebben allemaal wel eens zware of te dikke mensen gezien, maar nog nooit op dit niveau", zegt hij in een documentaire op zender TLC. Toen hij Marya voor het eerst ontmoette, lag ze op haar bed en wist hij niet of ze omringd was door kussens of vetrollen. Het bleek vet te zijn.

Marya is dus monsterlijk dik en in 2008 beweerde ze dat ze per ongeluk over haar 2-jarige neefje Eliseo Jr. heen was gerold, die kort daarna overleed.  Maar daar komt ze nu op terug: ze beweert dat ze heeft gezien hoe haar zus, Elisio's moeder, hem sloeg met een haarborstel.

Volgens advocaat Valdez nam ze destijds de schuld op zich, zodat haar neefjes en nichtjes niet zonder moeder zouden komen te zitten. Hij zegt ook dat uit de autopsie van Eliseo Jr. bleek dat het jochie niet aan verstikking is overleden, meldt Huffington Post.

Of ze het nou wel of niet heeft gedaan, het ziet er niet naar uit dat Marya op kan staan, dus voor de rechter verschijnen wordt sowieso moeilijk.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app