Bestelbus

Familie doodsbang

11.10.2012 . 17.57

Keniaanse man staat op uit de dood

Een treurende familie in het Keniaanse dorp Ekitale stond op het punt hun familielid te begraven, toen hij ineens levend en wel voor hun neus stond. Uit de dood opgestaan, leek het wel. 

De man was een paar dagen daarvoor met anderen op reis gegaan, in een Nissan-bestelbus. De bestelbus raakte betrokken bij een ernstig ongeluk, waarbij een aantal doden vielen. Een van de overledenen was niet meer te herkennen.

In het mortuarium trof de familie een man aan, die dezelfde kleren droeg als hun geliefde. Ook had hij dezelfde lichaamsbouw. Ze identificeerden hem en begonnen met de voorbereidingen voor de begrafenis.

Terwijl ze daarmee bezig waren, kwam hun familielid ineens thuis - hij was met een andere bestelbus meegegaan en wist niks van een ongeluk. Mensen die hem zagen, renden volgens Kenyan Daily Post doodsbang weg, omdat ze een spook dachten te zien.

De familie heeft de begrafenis afgelast en houdt in plaats daarvan een reinigingsritueel om de negatieve energie uit te bannen. Wat er nu met de dode man gaat gebeuren, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app