Geruchten

Ook met Leidy

11.10.2012 . 16.08

'Joran heeft al een zoontje'

De vriendin van Joran van der Sloot zou zwanger zijn, schreven we eerder. Daar schrokken we al van (die arme foetus!), maar nu blijkt dat Joran misschien allang vader is.

Bronnen beweren dat Joran al een zoontje heeft met zijn verloofde Leidy, het meisje dat nu zwanger van hem zou zijn. Leidy komt iedere maand in de gevangenis langs met een 2-jarig knulletje dat Mathias heet, meldt de Peruaanse website Trome

Niemand weet helemaal zeker of Joran wel of niet de vader van Mathias is. Het is namelijk onduidelijk hoe lang Leidy en Joran al een relatie hebben.

Een kennis beweert dat de twee elkaar in de gevangenis hebben ontmoet en al langer een stel zijn. Leidy zelf ontkende vorig jaar nog huilend dat ze Joran kende. En een bewaker in de gevangenis zegt dat Mathias als twee druppels water op papa Joran lijkt. Ingewikkeld hoor.

Op Facebook is ondertussen te zien dat Leidy met open armen door de familie Van der Sloot is ontvangen. RTL snuffelde rond op de netwerksite en meldt dat Anita van der Sloot op status-updates van Leidy reageert en bij meerdere foto's 'vind ik leuk' heeft aangeklikt.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app