Scary Stiletto

Niet om op te lopen

11.10.2012 . 18.09

De nieuwe schoenen van Lady Gaga

Een Zuid-Afrikaanse ontwerpster heeft een paar bizarre schoenen ontworpen waar Lady Gaga haar vingers bij aflikt. De schoenen staan bekend als 'Scary Beautiful', precies de woorden inderdaad die wij zouden gebruiken om Gaga te omschrijven.

Modestudente Leanie van der Vyver uit Zuid-Afrika ontwierp de 'omgekeerde stiletto's', die in elkaar werden gezet door Nederlander René van den Berg.

Erg comfortabel zullen ze niet zijn: de voet moet er volledig verticaal in en het zwaartepunt ligt bij de wreef. Als je de schoenen aan hebt, leun je dus eigenlijk naar voren op het voorste deel van de schoen, dat aan je scheenbeen wordt gegespt.

Het is dan ook niet echt mogelijk om op de schoenen rond te lopen, meldt HLN. Ontwerpster Leanie vindt dat perfectie zijn hoogtepunt heeft bereikt in de modeindustrie. Hakken kunnen niet hoger, en juist daarom doet Leanie een poging met haar schoenen.

Lady Gaga heeft al een paar besteld. We verheugen ons erop om haar binnenkort op de 'scary stiletto's' rond te zien waggelen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app