PIEP PIEP PIEP

Wanhopige rotherrie

12.10.2012 . 21.03

Huis gesloopt om irritant gepiep

PIEP PIEP PIEP PIEP - dat geluid dreef een Brits echtpaar tot wanhoop. Paul Henry, 67, en zijn 68-jarige vrouw Jeanette huurden bouwvakkers in om de bron van het irritant piepende geluid te vinden. Toen het halve huis al gesloopt was, vonden ze in een la een oud brandalarm dat nog vrolijk lag te piepen.

Het geluid begon volgens Daily Mail een jaar geleden. Toen was het nog zo nu en dan een piepje. De pensionado's uit Frinton, Essex werden er pas echt gek van toen het geluid om de 30 seconden opnieuw begon. Ze doorzochten hun huis twee weken lang en besloten uiteindelijk professionals in te huren.

Een elektricien bekeek de bedrading in de woning maar kon niets vinden. Hij bracht het echtpaar wel op een idee: misschien was er een rookmelder tussen de muren gevallen en ging het piepen omdat de batterijen bijna leeg waren. Dus huurden de Henry's bouwvakkers in die met een voorhamer gaten in de muren sloegen. Ook zij vonden niets.

In een oude ladenkast vond Henry uiteindelijk het piepende apparaatje, dat hij ooit had weggestopt maar helemaal was vergeten. Hij heeft het oude rookalarm met een hamer aan diggelen geslagen. Het echtpaar zal nog honderden ponden kwijt zijn aan de reparatie van de gesloopte muren, maar de twee kunnen gelukkig wel weer rustig slapen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app